Textieldrukkerij

Bij supportertje bent u op het juiste adres voor al uw textieldrukwerk.
Uw logo, bedrijfsnaam of evenement laten bedrukken? Dat is voor ons geen enkel probleem.

Het laten bedrukken of borduren van uw kleding zorgt er niet alleen voor dat u er netjes bij loopt, het zorgt ook voor een professionele uistraling en herkenbaarheid. U maakt reclame voor uw eigen bedrijf of vereniging.

Wij hebben verschillende merken in ons assortiment zodat er voor elke prijsklasse kleding is.

Het merk Tricorp is marktleider in moderne bedrijfskleding, de kleding heeft een mooie pasvorm, zeer goede kwaliteit, is zeer confortabel en voldoet aan alle voorschriften en normen. Ook is er veel variatie in hun collectie zoals de standaard kledinglijn en de bi-color kledinglijn. Tevens zijn bijna alle kleding stukken tot 7XL leverbaar.

Het merk Santino staat voor casual bedrijfskleding en promotiekleding. Deze kwalitatief goede kleding is een goed alternatief voor het merk Tricorp. Ze hebben net wat andere kleuren en een andere bi-color lijn.

Het merk Gildan is het goedkope alternatief voor Tricorp of Santino. Deze kleding is ideaal voor bedrijven die kort met hun kleding doen, denk hierbij aan schilders, stukadoors en verhuizers, met een bedrukking erop bent u nogsteeds zeer voordelig uit. Ook wordt dit merk vaak gebruikt voor evenementen of als kleding om weg te geven. 

Ook zelf aanleveren is voor ons geen probleem, ook andere soorten artikelen kunnen wij voor u bedrukken. Denk hierbij aan stoelhoezen, sokken en tassen.

 

    
                         

 

Informatie

Wilt u meer informatie over onze drukkerij? Of heeft u nog vragen over bedrukkingen?
Neem dan gerust contact met ons op
Mail : info@supportertje.nl
Tel   : 06-83216779
Of vul het contactformulier in

© 2014 - 2019 Supportertje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel