Alle categoriëen

Informatie

 

Supportertje: “Optimaal resultaat door persoonlijk advies en korte lijntjes”

Supportertje is een drukwerkbedrijf dat klaarstaat voor de lokale MKB’ers in en rondom West-Brabant en hier is eigenaar Bas van Dorst maar al te trots op! Wil jij zorgeloos bedrijfskleding laten bedrukken of borduren? Bas is je man!

Naast verschillende soorten kleding en accessoires in allerlei prijsklassen, levert supportertje ook verschillende soorten drukwerk. Denk hierbij aan grote vlaggen, indrukwekkende banners en het ontwerpen van je flyers. Je kunt bij Supportertje terecht voor echt al uw drukwerk.

Persoonlijk advies en korte lijntjes

“Door de korte lijntjes die ik met mijn klant heb bereiken we samen een optimaal resultaat. Het grootste voordeel hiervan is dat ik drukwerk op maat kan leveren. Werkelijk álles is mogelijk! Daarnaast draaien wij onze hand niet om voor spoedleveringen. Omdat wij de kennis, ervaring en technologieën in huis hebben, kunnen we ontzettend snel jouw kleding bedrukken of borduren. Heb je een vraag? Bel of app mij gerust op! Ik sta altijd klaar om je persoonlijk advies te geven.”

Altijd een digitale proefdruk

“Bij Supportertje kun je een digitale proefdruk laten maken van het beoogde eindresultaat. Zo kun je op voorhand zien hoe jouw logo, tekst of opdruk eruit komt te zien. Is de proefdruk niet in orde? Dan passen we dit even aan. Handig, toch?”

Persoonlijke favoriet

“Mijn persoonlijke favoriete kledingstuk is zonder twijfel de clique softshelljas. Softshell is dé oplossing voor al je problemen. De jas zit fantastisch, is water- en winddicht. Ik weet zeker dat de drager van de sofshelljas van het merk clique deze mening met mij deelt. Het is de moderne werkjas en leverbaar in verschillende mooie kleuren.

Omdat de jas heerlijk beweegt en je hem in veel weersomstandigheden kunt dragen kiezen veel bedrijven ervoor om deze jas te personaliseren met een logo. Een bijkomend voordeel: het ziet er professioneel en representatief uit.

Meer informatie over Supportertje.nl